Calamiteiten en storingen

 

Pastorietuin, Zeelst-Veldhoven

Deze informatie is van toepassing voor de huurders van de appartementen Pastorietuin.

In geval van calamiteiten of storingen kunt u van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren contact opnemen met Hurks investments op telefoonnummer 040-2626180 of een bericht sturen naar service-hurksinvestments@hurks.nl. Vermeld daarbij uw naam, uw adres en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent en geef een duidelijke vermelding van uw calamiteit of storing.

Wanneer u buiten kantooruren een calamiteit of storing hebt, die niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag, kunt u een bericht sturen naar service-hurksinvestments@hurks.nl. Vermeld daarbij tevens uw naam, uw adres en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent en geef een duidelijke vermelding van uw calamiteit of storing. Wij streven ernaar binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

Wij attenderen u er bij voorbaat op dat de kosten aan u worden doorbelast, wanneer wij of het door ons ingeschakelde servicebedrijf constateren dat de storing door nalatigheid van de huurder is veroorzaakt, of de storing had kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag.